Suzuki Volusia Forum banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Super Moderator
Joined
·
56,771 Posts
Discussion Starter #1
What's up with that when I click on a thread and the upstream connection error message shows.?

I've been also getting Site Maintenance messages where I can't connect with my phone during the day.
 

·
Registered
Joined
·
4,785 Posts
Maybe it's just you and me Beeze.
I was getting the same.
And then pic problems that seemed to correct themselves.

I don't know, I belong to a myriad of chat boards, and none seem to have any of the problems that this place continuously has.
 

·
Super Moderator
Joined
·
56,771 Posts
Discussion Starter #6
Just got this error message:

Error 504 Ray ID: 5772553e5ad9747e • 2020-03-20 20:55:44 UTC
Gateway time-out

YouBrowser
Working

AshburnCloudflare
Working

www.volusiariders.comHost
Error
What happened?
The web server reported a gateway time-out error.
What can I do?
Please try again in a few minutes.
Cloudflare Ray ID: 5772553e5ad9747e • Your IP: 131.106.28.192 • Performance & security by Cloudflare

Looks like the error is with our host. I also notice the site is running very slow.
 

·
Registered
Joined
·
4,785 Posts
@beezer, I may have shown you this before, but I believe it will prove effective for an upstream connection error.

 

·
Super Moderator
Joined
·
56,771 Posts
Discussion Starter #13
I've got 250 mb of speed now and I wait for things to load. It's not as bad as dialup but......
 

·
Super Moderator
Joined
·
56,771 Posts
Discussion Starter #14
I'm back to posting and then hitting the back button instead of waiting for my post to load. I used to do that a few years back with Verticalscope and dialup as well. It's deja vu but not in a good way. I always said life is too short for a slow computer so I kept upgrading. I just got a new one for Christmas but this is a reality check for sure.
 
1 - 15 of 15 Posts
Top