Suzuki Volusia Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
6,059 Posts
Discussion Starter #1
Just curious, since the updates to the site I no longer get email notifications of any sort.
I have no other problems though, everything else is great!
 

·
Registered
Joined
·
7,102 Posts
Have you made sure that options is still selected in your profile? Might have gotten changed when the switch over happened.
 

·
Registered
Joined
·
6,059 Posts
Discussion Starter #3
Yeah, I did that first. I even changed them to no email notifications and updated and then changed it back. Still nothing though.

Thanks for thought.
 

·
Registered
Joined
·
7,102 Posts
yeah, sometimes it's the little stuff that can screw with us, ya know what I mean?

Did you make sure that your E-mail server is not treating it as spam/junk mail?

If that's not the case, you're gonna need a to take a look at it!
 

·
Registered
Joined
·
6,059 Posts
Discussion Starter #5
Yeah, I thought it was going to fall into Mod territory.

My email hardly filters anything but I'll double check that.
 

·
Registered
Joined
·
6,059 Posts
Discussion Starter #6
Well, just for kicks I put in a different email address and I'll see what happens.
 

·
Premium Member
Joined
·
20,380 Posts
I don't get notifications any longer either.
 

·
Registered
Joined
·
5,489 Posts
I gt notified to login 2-3 times before I give up in firefox and open an IE tab to get in... sometimes, other times it just works (but I still need to login, and no cookie settings haven't changed).
 
1 - 8 of 8 Posts
Top