Suzuki Volusia Forum banner
1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
579 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Does anyone else have a problem signing in? Sometimes it takes me signing in 2 or 3 times to get connected. It isn't operator failure I'm very careful and it happens quite frequently?
It shows up that I signed in but then no new topics.:crying:
 

·
Registered
Joined
·
1,772 Posts
Does anyone else have a problem signing in? Sometimes it takes me signing in 2 or 3 times to get connected. It isn't operator failure I'm very careful and it happens quite frequently?
It shows up that I signed in but then no new topics.:crying:
Tick the little box next to "remember me" it helps but once in a while even that is no guaranty sometimes. Friendly advice always "select" your posts and "copy" them before posting...usually the login issue goes hand in hand with the site signing you out when you least expect it....often resulting in lost posts especially when you take a while to write them.
 

·
Registered
Joined
·
8,398 Posts
I have the same problem........have to sign in at least twice to get on the site.
 

·
Premium Member
Joined
·
7,089 Posts
No issues here. I've never had any problems.
 

·
Registered
Joined
·
579 Posts
Discussion Starter · #9 ·
logging in

Are you trying to log in to the main page or a specific thread?
KN Community Support
Main page. When I log in it gives me the welcome screen like normal but then I can't open the topics. Sometimes I do this 2-3 times and it opens fine. Could it be because I have my "cookies" blocked?
It's not that big of a deal just annoying at times.
Thanks
 

·
Registered
Joined
·
3,595 Posts
The same thing happens to me routinely when attempting to log onto VR. I'll sign in, then the screen flips like it's going to let me in, but the next thing I see is the same page that any non-member visiting will see and I have to sign in again. I figured it was my browser causing my difficulty. ??
 

·
Registered
Joined
·
579 Posts
Discussion Starter · #12 ·
The same thing happens to me routinely when attempting to log onto VR. I'll sign in, then the screen flips like it's going to let me in, but the next thing I see is the same page that any non-member visiting will see and I have to sign in again. I figured it was my browser causing my difficulty. ??

I'm glad it's not my imagination. Thanks for the post.
 

·
Administrator
Joined
·
57,155 Posts
FWIW: I use Chrome to access this site, and haven't experienced any problems using said browser.
 

·
Super Moderator
Joined
·
9,563 Posts
I'll switch to Chrome(I use IE) and see if that fixes it.
Thanks
I think you will find it does. I have both Chrome and IE on my office PC, and I find that this site behaves much better when viewed via Chrome.

Be sure to let us know, Harold.

.
 

·
Administrator
Joined
·
1,316 Posts
Main page. When I log in it gives me the welcome screen like normal but then I can't open the topics. Sometimes I do this 2-3 times and it opens fine. Could it be because I have my "cookies" blocked?
It's not that big of a deal just annoying at times.
Thanks
Yes, that is the most likely issue. Can you allow this site manually in your browser to send cookies?

KN
 
1 - 19 of 19 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top