Suzuki Volusia Forum banner

1 - 20 of 29 Posts

·
Super Moderator
Joined
·
20,800 Posts
Discussion Starter #1
anyone foolish enough to read any of my posts know how much I enjoy posting photos...mostly useless, no purpose, sort of like where the direction any of the posts lead to...like this one...anyhow...lately I've been experienceing problems trying to copy from my photobucket album and post on any thread...something that was always so easy to do. You know...find the picture...hit copy and then hit paste on thread...and bingo...done...doesn't work anymore. Any suggestions other than to thank the photo gods from my not being able to do this anymore...and of course not pointing any fingers in the direction of any certain gender but considering the amount of certain select female photos often in the theme that leaves men finding a need to lower the seat, wouldn't be surprised they figure into this problem I'm now experiencing...so...any ideas would be appreciated.
 

·
Registered
Joined
·
4,466 Posts
Seems to work for me using photobucket...my BIL is creating a guest house on their property using a silo. One bedroom loft style.

 

·
Super Moderator
Joined
·
20,800 Posts
Discussion Starter #3
nice...doesn't do me any good tho...what browser you using ...I've tried ggogle chrome...mozilla firefox...safari...vosteran...same situation with all.
 

·
Premium Member
Joined
·
1,104 Posts
Using the pic that @rvcycleguy used, as I don't have a photobucket account I use Flickr.
I opened his image
Copied the "Direct" link
Hit the "Insert Image" button at the top of the "Quick Reply" box here on the site
It pops up a input box
Paste the copied link
Hit OK

Result.....


Using Chrome Ver. 43.0.2357.130 m
VolusiaRiders.com (Full)
on a desktop computer
 

·
Registered
Joined
·
4,466 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3,051 Posts
Make sure you hit/copy the correct link in Photobucket. I had no problem yesterday in posting pics of a jacket for sale. Have to use the IMG link in Photobucket.
 

·
Super Moderator
Joined
·
8,937 Posts
Make sure you hit/copy the correct link in Photobucket. I had no problem yesterday in posting pics of a jacket for sale. Have to use the IMG link in Photobucket.
This ^^. Spot on.

If you select HTML, and paste that into your post, you'll get code, not your picture.

I run Google Chrome, and have my pictures on Photobucket. It's still working fine for me when I use the IMG link.

.
 

·
Registered
Joined
·
1,498 Posts



Hey Dennis is works for US. Man it is a pain to be you. Come on in the water is great!
 

·
Registered
Joined
·
1,498 Posts
If you have the right size, I think you can drag and drop. I have been trying it, but my files are to big. Yup, that worked. This is my guard snake in my basement. He keeps the mice out. :biglaugh:
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
1,962 Posts
Yep you can upload from your computer. This is a pic of the temp gage I installed on my VTX
 

Attachments

·
Administrator
Joined
·
16,333 Posts


Works fine for me Dennis....just a link to the picture.
 
  • Like
Reactions: BigBert

·
Registered
Joined
·
1,498 Posts
I should report that image. I am envious and I want one. Life is no fair...
 
1 - 20 of 29 Posts
Top