my ''quote'' button does not work - Page 2 - Suzuki Volusia Forums : Intruder Volusia and Boulevard Forum
 1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #11 of 16 (permalink) Old 03-05-2016, 08:03 PM
Senior VR Member
 
RiderRon's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Alabama
Posts: 652
Thanks: 5
Thanked 56 Times in 54 Posts
Quote:
Originally Posted by Gene View Post
Does anyone else have this happening?
Yes it happens to me sometimes from my iphone but I close the post I was making and swipe the quote again and it appears the second time every time but not always the first time.
RiderRon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 16 (permalink) Old 03-05-2016, 11:29 PM
Senior VR Member
 
t-man403's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 9,003
Thanks: 789
Thanked 1,162 Times in 893 Posts
Garage
Quote:
Originally Posted by Gene View Post
Does anyone else have this happening?



"Men are like steel, when they lose their temper, they lose their worth." Chuck Norris
t-man403 is offline  
post #13 of 16 (permalink) Old 03-06-2016, 09:53 AM
VR Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Firestone CO
Posts: 159
Thanks: 17
Thanked 13 Times in 11 Posts
Its happining to me on my laptop but just on certain post???Weird.

2008 C50
Vance and Hines twin slashed staggared
Galfer braided front brake hose
Trail tech tach
tberry is offline  
 
post #14 of 16 (permalink) Old 03-06-2016, 11:53 AM
Super Moderator
 
Whiskey's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Kennesaw, GA
Posts: 20,645
Thanks: 1,505
Thanked 1,694 Times in 1,284 Posts
Garage
Quote:
Originally Posted by Gene View Post
Does anyone else have this happening?
Maybe mine's broken? Nope.

Music, Motorcycles, and Family... Nothing else really matters in life!

2005 Boulevard M50 (DOA)
2006 Boulevard C50 (retired)
2000 BMW R1100RT
2017 KTM Duke 390

Whiskey is offline  
post #15 of 16 (permalink) Old 03-06-2016, 12:27 PM Thread Starter
Super Moderator
 
Gene's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Olds Alberta
Posts: 3,155
Thanks: 225
Thanked 848 Times in 639 Posts
Quote:
Originally Posted by tberry View Post
Its happining to me on my laptop but just on certain post???Weird.
Same with me.... - it worked with your post but not with the OP in another thread - but it worked with another members post in that same thread...

>
>
>>
06 C50C (Special Edition)
lowered 2" --- Metzler 880 www's
OEM lightbar --- Cobra EG --- Sagebrush chaps
DJ drive --- mustang 3 piece seat --- CW Tach
Vista Cruise --- 4X1.5 pullback risers

CYFHMN member ---
Gene is offline  
post #16 of 16 (permalink) Old 03-06-2016, 04:25 PM
VR Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Firestone CO
Posts: 159
Thanks: 17
Thanked 13 Times in 11 Posts
Now it let me on this one.Weird.Good ole computers

2008 C50
Vance and Hines twin slashed staggared
Galfer braided front brake hose
Trail tech tach
tberry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki Volusia Forums : Intruder Volusia and Boulevard Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome